توضیحات
HARIO SWITCH
با دم آوری V60 آشنا هستید، اما ای کاش می توانستید گاهی اوقات، فقط کمی، سرعت جریان قهوه خود را تغییر دهید؟
هریو سوییچ Hario Immersion V60 راه حلی برای هر دو روش قطرهای و غوطهوری است: روشی عالی برای آزمایش عواملی مانند بادی و شیرینی، با تغییر زمان تماس و میزان عصاره گیری. این مجموعه که با عشق در ژاپن ساخته شده است، شامل یک هاریو V60 شیشه ای با پایه سیلیکونی قابل جدا شدن و شیر توقف است، برای تنظیم سرعت جریان و زمان تماس آب و قهوه.
برای دمآوری قهوه با استفاده از ابزار قهوه دمی هاریو Switch، ابتدا 15 گرم دانه قهوه را با درجه آسیاب متوسط آسیاب کنید. سپس فیلتر کاغذی را در درون دریپر قرار داده و آن را با آب داغ خیس کنید تا به دیواره دریپر بچسبد. حالا با مطمئن شدن از بسته بودن سوئیچ، قهوه را به درون فیلتر کاغذی بریزید و 240 میلیلیتر آب با درجه حرارت 93 درجه سانتیگراد را بهآرامی بر روی آن ریخته و آن را هم بزنید.
برای دمآوری به روش غوطهورسازی، حدود 4 دقیقه زمان برای غوطهورسازی در نظر بگیرید و سپس به آرامی دریپر را به صورت دورانی حرکت دهید تا قهوه بهطور یکنواخت بدست آید. برای خروج قهوه دمآوری شده، سوئیچ را به سمت پایین فشار دهید و اجازه دهید قهوه به آرامی از دریپر خارج شود؛ این عمل حدود 45 ثانیه طول میکشد.
ویژگیهای دریپر هریو Switch
دریپر هریو Switch از شیارهای مارپیچی بهره میبرد و با سایز 02 عرضه میشود. بدنهی این دریپر از شیشه بوروسیلیکات مقاوم به حرارت ساخته شده است و با پایهای سیلیکونی همراه است. یک گوی استیل ضدزنگ در قسمت زیرین این دریپر، مسیر خروج آب را به کمک سوئیچ تعبیهشده در پایه این ابزار مسدود میکند که با فشار دادن سوئیچ به سمت پایین، این مسیر آزاد میشود. استفاده از فیلترهای کاغذی در این روش، روغنهای قهوه را حذف کرده و قهوهای با ظاهر شفاف و طعمی برجسته به شما ارائه میدهد.


نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.